Oma Lääkärisi Kuopio

Mehiläisen Oma Lääkärisi Kuopio
Kauppakatu 39 B, 2. kerros, 70100 Kuopio
Asiakkaaksi listautuminen täällä

Tervetuloa Mehiläisen valinnanvapausasiakkaaksi!

Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Ylä-Savon valinnanvapauskokeilussa. Valinnanvapauskokeiluun kuuluva terveysasemamme on nimeltään Mehiläisen Oma Lääkärisi Kuopio.

Kuopion kaupungin alueella valinnanvapauskokeiluun kuuluvat postinumeroalueet: 71160 (Riistavesi), 70800 (Pitkälahti), 70820 (Litmanen), 70840 (Jynkänmäki) ja 70870 (Hiltulanlahti). Myös muut Ylä-Savon sotekuntien asukkaat saavat käyttää palveluitamme.

Kanta.fi -sivuston kautta näet omat sähköiset resepti -ja terveystietosi. Reseptiuusinnat ja tiedustelut onnistuvat myös Digiklinikan tai takaisinsoittojärjestelmämme kautta.

Mitä palveluita Oma Lääkärisi -asemalta saa?

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli yleislääkärin sekä sairaanhoitajan vastaanottopalvelut, sisältäen yleislääkäritason laboratorio -ja kuvantamispalvelut sekä  fysio-, jalka- ja ravitsemusterapiaa. Valinnanvapauskokeilun palveluiden sisältö on kuvattu tarkemmin Ylä-Savon soten sääntökirjassa.

Miten Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua?

Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi voi listautua sähköisesti kokeilun tietojärjestelmässä.  Sähköisen palvelun käyttö vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Valinnan voi tehdä, vaikka ei olisikaan juuri sillä hetkellä sairauden tunnetta.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa palveluntuottajaa seuraavan kalenterikuukauden alun jälkeen.

Sähköisen vaihtoilmoituksen tehtyäsi valintasi astuu voimaan seuraavaan arkipäivään mennessä ja se vahvistetaan tekstiviestillä.

Huom! Asiakas ei voi valita saman yrityksen valinnanvapausasemaa, jossa hänen työnantajallaan on sairaanhoidon sisältävä työterveyshuollon sopimus. 

Mitä Oma Lääkärisi -asemalla asiointi maksaa?

Asiakasmaksut Oma Lääkärisi -asemalla ovat täysin samat kuin julkisella sektorilla. Mehiläinen Terveyspalvelut Oy lähettää asiakkaalle laskun 1-2 viikkoa käynnin jälkeen.

Palvelusetelilainsäädönnön mukaan palvelumaksut valinnanvapauskokeilussa eivät kerrytä maksukattoa.

Huomaathan, että Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sekä samassa osoitteessa sijaitseva Mehiläisen yksityislääkärikeskus ovat erillisiä yksiköitä. Voit käyttää itse maksavana asiakkaana myös yksityislääkäripalveluita, vaikka listautuisitkin Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset

Valinnanvapauskokeilussa palvelupakettiin kuuluvat perusterveydenhuollon tavanomaiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Nämä palvelut edellyttävät lähetettä lääkäriltä tai sairaanhoitajalta.

Lähetteen mukaisiin laboratoriotutkimuksiin liittyvä näytteenotto tapahtuu ISLAB:n laboratoriossa. Päivystysverinäytteet otetaan Mehiläisen laboratoriossa. Kaikki kuvantamisutkimukset (röntgen ja ultraääni) tapahtuvat Mehiläisen röntgenissä.

Hoitoon pääsy

Aseman aukioloaikoina saat asiantuntevan palvelun Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemalta nopeasti ja tehokkaasti. Toimimme ajanvarauksella. Ajan varaaminen onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -asemalle numeroon 040 668 3777.

Kuopion Oma Lääkärisi -aseman asiakkaat voivat ottaa yhteyttä terveysasemaan myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta.

Aseman sijainti ja aukioloajat

Kuopion Oma Lääkärisi -asema sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 39 B, 2. kerros, 70100 Kuopio.

Oma Lääkärisi -asema on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00. Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 08.00-16.00.

Yhteystiedot

Puhelin: 040 668 3777 (suora numero Kuopion Oma Lääkärisi -aseman omahoitajalle). Oma Lääkärisi -asemalla on käytössä takaisinsoittoautomaatti, johon viestin jättämällä saatte arvioidun takaisinsoittoajan ja hoitajamme soittaa teille takaisin.

Tutustu palveluihimme

Oma Lääkärisi on potilaan ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista terveydenhuoltoa.

Kaikki palvelut